Etusivu

Prime Fighters – Itä-Helsingissä jo 18 vuotta!

Prime Fighters Ry on vuonna 2001 perustettu itsepuolustukseen ja kuntokamppailuun erikoistunut seura. Salimme sijaitsee kätevästi n. 150 m Siilitien metrolta (Mekaanikonkatu 15) ja pysäköintipaikkojakin löytyy alueelta hyvin.

Itsepuolustuksessa lajinamme on Krav maga. Kuulumme Suomen Krav Maga Liittoon. Lisätietoja Krav magasta löydät liiton sivuilta (639) 668-3914

Kuntokamppailussa lyömme ja potkimme itseämme kovaan kuntoon potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn tekniikoin. Kuntonyrkkeilyharjoituksissa keskitymme pääasiassa lyöntitekniikoihin ja harjoitteisiin. Potkunyrkkeilyharjoituksissa myös jalat ovat mukana tehoa lisäämässä.

Prime Action ja Prime FIT™ kahvakuula- ja voimaharjoittelussa korostuvat oikean suoritustekniikan löytäminen, liikkuvuuden ja koordinaation sekä luonnollisesti voiman parantaminen. Käytämme harjoitusvälineinä pääasiassa kahvakuulia, levypainoja sekä oman kehon painoa. Harjoituksissa korostuvat kamppailu-urheilun lajianalyysien pohjalta tehdyt harjoitteet. Lihasten suorituskyvyssä nopeus ja kimmoisuus ovat tärkeässä roolissa sekä turvallinen maksimaalisen voimantuotto.

Millaiseen seuraan haluat tulla? Jäsentemme ikäjakauma on 1,5v – 70+ v ja jokainen parantaa kuntoaan ja osaamistaan omaan tahtiinsa! Kaikki ohjaajamme ovat kouluttautuneita kamppailu- ja voimaharjoittelun ohjaajia. Salilla tunnelma on välitön ja viihdymme yhdessä myös treenien ulkopuolella. Tervetuloa mukaan!